Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Beitostølen samarbeider med VM i snøsport

Beitostølen Helesportsenter (BHSS) har signert en samarbeidsavtale med VM i snøsport for parautøvere, som skal fremme visjonen om «like muligheter for alle – idrettsglede for alle». 

Avtalen varer fram til juni 2022, ifølge en pressemelding fra BHSS.

– I fellesskap ønsker vi å skape aktiviteter som kan gi positiv oppmerksomhet og varige verdier for parautøvere i forkant, under og ikke minst etter selve arrangementet, sier direktør ved BHSS, Astrid
Nyquist, og leder for Lillehammer 2021, Ola Keul.

Verdensmesterskapet i snøsport skulle egentlig vært arrangert i februar i år, men ble utsatt et år på grunn av koronapandemien. Men det betyr ikke at ambisjonene for arrangementet er blitt mindre.

Les mer: SNØ-VM OG PARALYMPICS SAMME SESONG

– Vi har mål om at tidenes første samlede VM i snøsport for parautøvere skal sette en ny standard for denne type arrangementer. Det er tidligere arrangert mange store vinteridretts-arrangementer i Norge, men ikke mange paraidrettskonkurranser. Kompetansen som BHSS innehar, er derfor svært viktig for oss som arrangør. Videre vil BHSS spille en viktig rolle i arbeidet med å skape varig verdi, entusiasme og aktivitet i etterkant av VM, uttaler Ola Keul i pressemeldingen.

– BHSS har gjennom 50 år hatt en viktig rolle i utviklingen av – og som rekrutteringsarena for paraidretten. Erfaringen, kunnskapen og målgruppeforståelsen vi har opparbeidet oss gjennom disse årene, gjør BHSS til en naturlig samarbeidspartner og kompetanseleverandør innenfor tilpasset fysisk aktivitet samt utvikling og tilpassing av aktivitetshjelpemidler, sier BHSS-direktør Astrid Nyquist.

07.03.2021 kl. 20:52
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.