Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Bordtennis: Dahlen tok sølv i para-VM

(NTB:) Aida Dahlen fikk det tøft mot franske Thu Kamkasomphou i finalen av para-VM i bordtennis. Dahlen tapte i tre strake sett.

Dahlen, som spiller i klasse åtte under mesterskapet i spanske Granada, tapte finalen med sifrene 5-11, 6-11, 9-11.

Det norske bortennishåpet fikk en tøff start da Kamkasomphou storspilte i det første settet og sikret seg en god start med 11-5.

Det ble heller ikke noe enklere da Dahlen tapte 6-11 i det andre settet, og hun var avhengig av å vinne neste sett for å ikke tape finalen.

Dahlen ga Kamkasomphou en real kamp, men måtte til slutt se seg slått 9-11 i det tredje og avgjørende settet.

32-åringen tok seg til VM-finalen da hun fredag slo brasilianske Sophia Kelmer med sifrene 12-10, 11-4, 3-11, 8-11, 11-8.

Dahlen har en rekke internasjonale medaljer på sin innholdsrike merittliste. Hun tok bronse under Paralympics i Tokyo i fjor.

(©NTB)

13.11.2022 kl. 08:30
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.