Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Curling-smell mot Sør-Korea

(NTB:) Det norske laget i rullestolcurling innledet med to strake seiere, men måtte tåle sitt første tap mot Sør-Korea.

Norge innledet turneringen med 7-5 mot Storbritannia lørdag, men nullen i tapskolonnen holdt bare i to kamper.

Søndag kveld lokal tid ble Sør-Korea for sterk og vant 9-4.

Sørkoreanerne kom godt i gang og ledet 2-0 etter første og 5-2 etter fjerde omgang. Norge skapte spenning ved å redusere ledelsen til 5-4 etter seks omganger, men fire sørkoreanske poeng i den sjuende omgangen avgjorde kampen.

06.03.2022 kl. 20:03