Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Deler ut penger til inkluderende kulturliv

Kulturdepartementet har satt av fem millioner kroner til ulike tiltak som skal gi barn og unge mulighet til å delta i organiserte kunst- og kulturaktiviteter, på tvers av blant annet kjønn, etnisitet, funksjonsevne, sosial og økonomisk bakgrunn og bosted.

Kulturtanken – Den kulturelle skolesekken Norge inviterer til dialogmøte 15. april for å informere om tilskuddsordningen «Inkluderende kulturliv» og for å dele kunnskap om søknadsprosessen.

– Deltagelse i kunst- og kulturaktiviteter øker følelse av mestring, samhold og tilhørighet. Vi er derfor veldig glade for at ordningen videreføres i år, den skal bidra til at flere barn og unge kan delta i kulturlivet uavhengig av økonomisk, kulturell eller sosial bakgrunn, sier Kulturtankens direktør Øystein Strand i en pressemelding.

Årets midler på fem millioner kroner skal fordeles til aktører i det frivillige kulturlivet som gjennom tiltak rettet mot barn og ungdom bidrar til å gi økt tilgang til fritidsaktiviteter.

Søker må være registrert i Frivillighetsregisteret. Søknadsfristen er 15. mai.

16.03.2021 kl. 10:04
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.