Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Kvinne i rullestol døde etter påkjørsel

(NTB:) En varebil kjørte på en kvinne i 80-årene i en fotgjengerovergang på Jessheim. Kvinnen, som satt i en rullestol, døde senere av skadene.

Mannen i 40-årene som kjørte varebilen, er siktet og fikk sitt førerkort beslaglagt, sier operasjonsleder Melissa Krag i Øst politidistrikt til VG.

– I et fotgjengerfelt har varebilen truffet rullestolen som hadde påbegynt fotgjengerfeltet. Det fremstår som et uhell i den forstand at det virker som fører ikke har lagt merke til rullestolen, sier Krag til avisen.

Nygård opplyser til Romerikes Blad at Ullensaker lensmannskontor følger opp saken videre.

– Kvinnen vil bli obdusert og så vil saken bli etterforsket på vanlig måte, sier han til avisen.

Mannen som er siktet etter at en kvinne i 80-årene døde da hun ble påkjørt på Jessheim mandag, erkjenner ikke straffskyld.

Det opplyser politiet til VG tirsdag.

– Han er blitt avhørt, men jeg ønsker ikke å gå inn på detaljene i dette. Det jeg kan si per nå, er at han ikke erkjenner straffskyld, sier politiadvokat Anders Bekkemoen.

(©NTB)

22.05.2023 kl. 19:12
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.