Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Erna sang med Dissimilis

(NTB:) Statsminister Erna Solberg (H) og prinsesse Astrid var til stede under Dissimilis’ tradisjonelle juleforestilling.

Den årlige juleforestillingen hvor Dissimilis’ jul framfører historiene, sangene og budskapet som hører julen til.

Tre år etter at grunnleggeren Kai Zahl døde er prinsesse Astrid, fru Ferner, stiftelsens beskytter, fast til stede under forestillingen som i år ble holdt Bærum Kulturhus lørdag kveld.

– Forestillingen innbyr til refleksjon og tanker rundt de mange ting som lett kan forsvinne i den travle tiden fram mot jul. Innholdet er nytt hvert år, og sys sammen etter tanker og innspill fra elevene ved kompetansesenteret, etter hva de assosierer med julen, skriver Dissimilis selv om forestillingen.

Og foruten kongefamiliens faste tilstedeværelse var også statsminister Erna Solberg blant de fremmøtte. Etter forestillingen møtte hun flere av artistene og stilte opp selfies.

Dissimilis har i over 30 år jobbet aktivt for at mennesker med utviklingshemning og andre funksjonsnedsettelser skal ha en plass i det kulturelle landskap og i samfunnet som likestilte utøvere og mennesker.

(©NTB)

08.12.2018 kl. 22:23
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.