Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

FFOs rettighetssenter utvidet åpningstidene etter Nav-skandalen

Da Nav-skandalen var et faktum, bestemte Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO) seg for å utvide åpningstidene på sitt eget rettighetssenter.

– Nav hadde de ikke gjort noe annet på sine hjemmesider enn å henvise til det generelle nummeret, og der havner man i køen sammen med alle som henvender seg for andre spørsmål. Det syntes vi var altfor dårlig og kritikkverdig av Nav, og vi mente at rettighetssenteret burde trå til, sier Rettighetssenterets faglige leder, Live Kroknes Berg.

Senteret, som til vanlig har åpent mandag til og med torsdag fra 10-14, har dermed hatt åpent også på fredager i samme tidsrom. Nav-skandalen har likevel ikke ført til større trykk enn vanlig, og nå går de tilbake til de vanlige åpningstidene. Det vil altså ikke være åpent fredag 15. november.

– Men folk er fremdeles velkommen med sine henvendelser i forbindelse med Nav-skandalen – og med andre spørsmål. Man må ikke være medlem for å henvende seg til oss, presiserer Live Kroknes Berg.

FFOs Rettighetssenter er et rådgivnings- og kompetansesenter i rettighetsspørsmål som gjelder personer med funksjonshemning og kronisk sykdom. Det er jurister med erfaring innen velferdsrett som svarer på telefon og e-post. Senteret har om lag 1200 henvendelser i året.

12.11.2019 kl. 15:06
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.