Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Fikk bot for feilplassert parkeringsbevis

Etter et kafebesøk i Flekkefjord sammen med sønnen sin, oppdaget Solveig Sandvand at de hadde fått parkeringsbot på 900 kroner.

Nærbilde av et parkeringsbevis for forflytningshemmede.

DENNE SIDE OPP: Parkeringsbevis for forflytningshemmede.

Årsaken var at parkeringsbeviset hennes var lagt opp ned i bilvinduet.

– Vi hadde bare snudd det med bilde av meg opp, og jeg visste ikke at det var feil vei, sier Solveig Sandvand til Avisen Agder.

Kommunalsjef for samfunn og teknikk i Flekkefjord kommune, Terje Glendrange, sier at det er mulig å klage på boten, men at det er tydelige regler for parkering.

Det er ikke første gang at personer som har parkeringsbevis for forflytningshemmede blir ilagt gebyr fordi de har tatt feil av for- og bakside på kortet. Handikapnytt omtalte et liknende tilfelle i Indre Østfold i fjor.

11.08.2021 kl. 08:46
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.