Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Floke i Trysil

Trysils eneste frisørsalong med god tilgjengelighet for rullestolbrukere blir lagt ned. Norges Handikapforbunds lokallag er bekymret for at det nå blir vanskelig for bevegelseshemmede i hedmarksbygda å få stelt håret.

Laget har tatt saken opp med kommunen, skriver Lokalavisa Trysil Engerdal.

– I Trysil er det både rullestolbrukere som bor hjemme og som bor i tilrettelagte boliger. Alle har bruk for å komme seg til frisøren innimellom, sier styremedlem Else Jorun Fuglaamoen i NHF-laget til avisen.

Ingen av de øvrige frisørsalongene i Trysil er tilgjengelige, men en er forsynt med en bærbar rampe. De øvrige viser til henholdsvis kostnader og manglende vilje hos huseier.

12.04.2018 kl. 10:15

Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.