Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

– Foreldre sykmelder seg for å ta vare på voksne barn

Lederen Håvard Ravn Ottesen i Norsk Forbund for Utviklingshemmede (NFU) i Trondheim kjenner til flere foreldre som har måttet sykmelde seg for å ivareta omsorgen for egne, voksne barn.

I et intervju med avisen Nidaros retter han sterk kritikk mot Trondheim kommune for å ha sviktet de mellom 500 og 600 innbyggerne med utviklingshemning under koronakrisen.

Dagtilbud på videregående skole er stengt ned. Dermed har mange blitt sittende hjemme uten noe tilbud. Det har ifølge Ottesen ført til at mange er ensomme og engstelige.

Kommunalsjef Anders Stenvig avviser overfor Nidaros at det er manglende tilbud til utviklingshemmede i Trondheim kommune.

28.04.2020 kl. 08:39
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.