Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Frp-topp bruker parkeringsbevis for funksjonshemmede ulovlig

NTB: Leder for Fremskrittspartiet (Frp) i Fredrikstad, Leif Willy Eriksen, har ved flere anledninger brukt konas handikapbevis ulovlig når han parkerer.

– Jeg har ikke noe behov for å misbruke dette kortet økonomisk, men jeg innrømmer at dette skulle jeg ikke gjort, sier Eriksen til
Dagbladet.

Ifølge avisens opplysninger har Eriksen i flere år benyttet seg av et bevis for handikapparkering som tilhører kona. Dagbladet har sett dokumentasjon på at Eriksen har brukt handikapparkeringen utenfor rådhuset i Fredrikstad så sent som denne uken.

Beviset gir rett til å parkere gratis der andre må betale.

«Parkeringstillatelsen er personlig, og det er forbudt for andre å benytte den», skriver Statens vegvesen om parkeringsbeviset.

Frp-politikeren forteller til Dagbladet at han ikke har benyttet beviset i stort omfang, og at kona som regel er med når han har brukt det.

(©NTB)

22.04.2024 kl. 08:00
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.