Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Funksjonshemmet mann drept på Vestbredden

(NTB-Reuters:) To palestinere,ble drept av israelske soldater på den okkuperte Vestbredden søndag morgen, melder nyhetsbyrået Wafa. Den ene av dem var men mann med funksjonsnedsettelse.

Den funksjonshemmede 46-åringen ble skutt og drept ved inngangen til Jenin, en flyktningleir som de siste månedene er blitt utsatt for hyppige israelske militæroperasjoner, skriver det palestinske nyhetsbyrået.

En 20 år gammel mann er i tillegg skutt i hodet og drept av israelske soldater i flyktningleiren Dheisheh sør for Betlehem, ifølge Wafa.

Volden mot palestinere på Vestbredden er trappet kraftig opp etter at krigen mellom Israel og Hamas-styrte Gaza startet 7. oktober. Minst 205 palestinere er drept av soldater og bosettere i det okkuperte palestinske området, over 50 av dem barn, ifølge palestinske myndigheter. Minst 3000 skal være såret. Fire israelere er i samme periode drept av palestinere, ifølge israelske myndigheter.

19.11.2023 kl. 14:50
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.