Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Fyller HC-plassene med tomme handlevogner

Folk gidder ikke sette handlevognene tilbake på plass, men setter dem i stedet fra seg på parkeringsplassene for forflytningshemmede.

Dette er situasjonen ved Porselenesfabrikken i Porsgrunn, der HC-plassene er blitt oppsamlingssted for handlevogner.

Parkeringsplassene for forflytningshemmede ved Porselensfabrikken i Porsgrunn er blitt oppsamlingsplass for handlevogner, skriver Telemarksavisa TA.no.

Avisa spør om dette er «toppen av latskap» og viser til mange har gitt uttrykk for irritasjon på Facebook-sidene til Porsgrunn kommune over adferden til kunder som besøker butikkene på Porsenelsfabrikken.

Det er Bratsberggruppen som er eier av Porselensfabrikken. Markeds- og utleiesjef Simon Stordalen oppfordrer folk til å vise hensyn og rydde opp etter seg.

11.11.2019 kl. 15:53
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.