Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Kvinne og mann sitter i sola med hver sin kaffe. Hun på en benk, han i rullestol.
ENDELIG SOMMERFERIE: Handikapnytts redaksjon nyter noen ferieuker, men er tilbake fra 10. august med nye saker. (Illustrasjonsfoto: Colourbox)

Handikapnytt tar sommerferie

Redaksjonen i Handikapnytt tar en liten pust i bakken, men fra 10. august er vi tilbake igjen. I mellomtiden kan du gjerne følge oss på Facebook. Der legger vi ut tips til gode saker fra vårt arkiv som du kanskje ikke har fått med deg ennå.

Av Handikapnytt
Publisert 20.07.2020 07:00

Klikk her for å gå til Handikapnytts side på Facebook.

Og ikke glem at Handikapnytt er mer enn en nettavis. Seks ganger i året gir vi ut et flott magasin som går til medlemmer i Norges Handikapforbund og andre interesserte.

Melder du deg inn i Norges Handikapforbund i dag, vil du motta den første utgaven i postkassen i begynnelsen av september.

Abonnement på magasinet er inkludert i medlemskontingenten.

Klikk her for å melde deg inn i Norges Handikapforbund.

Redaksjonen i Handikapnytt ønsker alle lesere og samarbeidspartnere enn riktig god sommer.


Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.