Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Helsetilsynet varsler tilsyn etter at hjemmetjenesten glemte kvinne

(NTB:) Helsetilsynet skal gjennomføre stedlig tilsyn etter at en kvinne i 70-årene døde etter ikke å ha fått hjelp av hjemmetjenesten i Bærum på ti dager.

Det var VG som fredag skrev om kvinnen som falt ut av datasystemet til hjemmetjenesten etter et opphold på Stabekk helsehus. Da hjemmetjenesten oppdaget feilen etter ti dager, fant de henne død i sitt eget hjem.

Nå har Helsetilsynet besluttet å gjennomføre stedlig tilsyn for å få opplyst hva som har skjedd i saken, skriver Budstikka.

Det er ikke avklart hva som konkret ligger i et «stedlig tilsyn» og hvor lang tid arbeidet vil ta.

– Vi er opptatt av å få opplyst saken på en god måte. Det er vanskelig å anslå hvor lang tid det vil ta før saken er behandlet ferdig, sier avdelingsdirektør Ingerid Herstad Nygaard i Helsetilsynet.

(©NTB)

23.01.2023 kl. 15:21
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.