Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Helsetilsynet vil vite hvor tjenestene svikter

Hvor er det størst fare for at tjenestene til blant andre funksjonshemmede svikter og hvilke konsekvenser kan det få når det svikter?

Statens helsetilsyn inviterer nå en lang rekke organisasjoner til å svare på det spørsmålet. Hensikten er å finne ut hvilke temaer som skal belyses når det landsomfattende tilsynet skal gjennomføres i 2020.

Områdene for tilsynet er barnevern, sosiale tjenester og kommunale helse- og omsorgstjenester.

Allerede har Statens helsetilsyn sendt brev med invitasjon til å komme med innspill til Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO), Samarbeidsforumet av funksjonshemmedes organisasjoner (Safo), Unge Funksjonshemmede, Norsk forbund for utviklingshemmede og en lang rekke andre bruker- og interesseorganisasjoner.

10.05.2018 kl. 17:20
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.