Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Holder av plass til barn med funksjonsnedsettelser på fotballskole

20 av 200 plasser øremerket til barn med funksjonsnedsettelser når Fjellhamar FK i Lørenskog arrangerer gratis fotballskole for barn mellom 7 og 14 år i høstferien.

Gudbrand Ensrud er ansvarlig for fotballakademiet og barnefotball i Fjellhamar FK. Han hadde en visjon om å arrangere en fotballskole hvor alle kan delta, uavhengig av økonomisk situasjon. Målet skal nå å realiseres.

– Under fotballskolene som arrangeres på sommeren har vi sett at mange gutter og jenter med stor interesse for fotball ikke deltar. Vi tror dette i hovedsak skyldes at familiene ikke har økonomi til deltakelse for sine barn. Klubben er en viktig bidragsyter til at ungdom får en trygg og god oppvekt i sitt nærmiljø, så det er veldig viktig for oss å få med alle barn, forteller Gudbrand Ensrud i en pressemelding.

Støtte fra lokale bedrifter og profilerte fotballpersonligheter gjør at det er mulig å gjennomføre fotballskolen med gratis deltakelse.

Gjenvinningsbedriften Ragn-Sells, som har sitt hovedkontor et steinkast unna Fjellhamar FKs anlegg, stiller som hovedsponsor. En rekke profilerte trenere og spillere bidrar på fotballskolen, blant andre tidligere landslagskeeper Frode Grodås.

– Dette er jeg med på, selvfølgelig er jeg med på dette. Et slikt gratis tilbud som gjør at alle kan delta er strålende, så jeg ønsker å bidra til at dette blir en god opplevelse for alle som er med, sier Frode Grodås, som nå er keepertrener for herrelandslaget i fotball.

10.09.2019 kl. 08:50
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.