Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Klart for nytt rullestolrally i fjellheimen

For tredje året på rad er det duket for Mountain Rally Rullestol onsdag 26. juni på Haglebu Fjellstue i Eggedal, Buskerud.

Her får du mulighet til å kappkjøre det remmer og tøy kan holde med ulike former for terrenggående rullestoler.

Det skal selvsagt kåres en vinner av den uhøytidelige konkurransen, og premien er å få være med en runde i bilen til rallyfører Anders Grøndal.

Bilde av mann som kjører rallyløypa med Terrengen, mens publikum ser på.

Bilde fra Mountain Rally Rullestol i 2017. Snart er det klart for ny runde. (Arkivfoto: Ivar Kvistum)

Og når adrenalin-nivået igjen er nede på normalt nivå, kan du oppleve en konsert med artisten Lars Erik Blokkhus, kjent for mange fra bandet Plumbo.

Flere leverandører har også stands der du kan gjøre deg kjent med ulike hjelpemidler.

Det er Haglebu Fjellstue og Aberia Healthcare som står som arrangører for årets fjellrally, i ånden til stiftelsen Haglebu Håptimisten, hvis formål er å både insprere og legge til rette for at mennesker med funksjonsnedsettelser skal kunne oppleve fjell og friluftsliv.

I år holdes åpningstalen av Morten Djupvik fra Stiftelsen Vi.

Trond Hammer, den rullestolbrukende politimannen som arbeider i politiets Delta-styrke, holder foredrag. Det samme gjør Mats Bjerknes. Rullestolbrukeren skal være den eneste i verden som kjører bilcross med joystick.

Selve arrangementet er gratis, med unntak av mat og eventuell overnatting. Det er heller ingen påmelding, med mindre du vil være med bussen som er satt opp fra Oslo.

For mer informasjon, se www.haglebu.no/mountain-rally, eller søk opp arrangementet på Facebook.

Se video og bildegalleri og les mer om det første Mountain Rally Rullestol her: JA, SELVFØLGELIG KAN DU KJØRE RALLY MED RULLESTOL

19.06.2019 kl. 13:48
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.