Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Kongepokal til Birgit Skarstein

(NTB:) Birgit Skarstein (33) og Ask Tjøm (26) ble tildelt årets kongepokaler i roing etter NM-helgen på Årungen.

De fikk utmerkelsen for mesterskapets beste prestasjoner. Skarstein rodde lørdag inn til favorittseier i paraklassen i singlesculler, mens Tjøm dagen etter vant NM-gullet i lettvekt.

Som styrmann bidro Skarstein også til at klubben Christiania tok bronse i åtter for menn.

– Det har vært så mange rå prestasjoner i dameklassen denne helgen, så det er stort å få tildelt kongepokalen, sier hun i en uttalelse.

– Det var en smått absurd opplevelse å stå på startstreken for å konkurrere mot mine landslagskamerater. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle ta medalje i herre-tungvekt, legger Skarstein til.

Tjøm var en stolt mann etter å ha fått kongepokalen.

– Det er utrolig kult, og det er en anerkjennelse jeg ikke har fått før. Det er noe jeg setter utrolig pris på og som betyr mye for meg.

(©NTB)

28.08.2022 kl. 21:26
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.