Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Krass kritikk mot samrøre i arbeidssamvirke

Den tidligere styrelederens regnskapsfirma fikk oppdraget med å føre regnskapene. Der jobbet kona til daværende daglig leder, som ble satt på jobben. Samtidig sørget mannen hennes for å manipulere varelageret for å pynte på resultatet i bedriften.

Dette er noe av det knusende innholdet i en revisorrapport om det kommunalt eide aksjeselskapet Skjervøy Arbeidssamvirke, som tilbyr tilrettelagte arbeidsplasser for et 40-tall funksjonshemmede.

Samrøret, rotet og de manglende kontrollrutinene i selskapet har allerede kostet skattebetalerne på Skjervøy 1,5 millioner kroner, ifølge avisen Nordlys. Men det faktiske underskuddet er trolig på tre millioner kroner.

Tidligere daglig leder har ikke besvart Nordlys’ henvendelser.

15.04.2020 kl. 09:29
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.