Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Vilde Nilsen blir intervjuet av NRK.
SEIER: Vilde Nilsen vant klassisk sprint i verdenscupen i paralangrenn i Tyskland torsdag. (Foto: Terje Pedersen, NTB Scanpix)

Landslagstreneren: Vilde er en vinnerskalle

Vilde Nilsen innkasserte enda en suveren verdenscup-seier i paralangrenn.

Handikapnytt
Publisert 06.02.2020 19:40

(NTB:) Vilde Nilsen gikk inn til en suveren seier i klassisk sprint i Tyskland torsdag og befestet posisjonen som verdenscupleder i paralangrenn.

19-åringen fra Kvaløysletta var i en klasse for seg i Finsterau i Tyskland.

Holdt hele veien

– Det gikk veldig bra. Jeg holdt hele veien og gjorde et taktisk bra renn. Fra tidligere har jeg en femteplass i skøytesprint her, og det var deilig å revansjere det med seier i dag, sier hun i en pressemelding fra Norges Skiforbund.

Landslagstrener Bjørn Kristiansen mener at Nilsen er en «vinnerskalle».

– Hun klarer å presse seg hardere enn konkurrentene og takler alle forhold. Jeg er kjempeimponert, sier han.

Én plass fra semifinale

Thomas Kaarbøl Oxaal med ledsager Ole-Martin Lid gikk inn til 11.-plass i kvalifiseringen i klassen for svaksynte. Han kom ikke med blant de åtte som gikk videre til semifinale.

I klassen for stående var Trygve Toskedal Larsen tilbake etter fallet på Beitostølen i november. Han gikk inn til 13.-plass i kvalifiseringen og var én plass fra semifinale.

Fredag er det distanserenn i Finsterau.

Hun klarer å presse seg hardere enn konkurrentene og takler alle forhold. Jeg er kjempeimponert.

(©NTB)


Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.