Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Lippestad skal fronte vekst- og attføringsbedrifter

(NTB:) Geir Lippestad ble onsdag valgt som styreleder i Arbeidsgiverforening for Vekst- og attføringsbedrifter (ASVL). Lippestad tar over etter tidligere forsvarsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen.

Portrettfoto av Geir Lippestad.

Geir Lippestad. (Arkivfoto: Ivar Kvistum)

ASVL er en arbeidsgiver- og interesseforening for 210 såkalte vekstbedrifter over hele landet. Bedriftene eies av samfunnet og har som oppgave å gjøre arbeid mulig for alle.

Mange av medlemsbedriftenes tiltaksdeltakere og -ansatte har flere år bak seg i ordinært arbeid, men har havnet i en situasjon der de trenger drahjelp for komme seg opp og videre i livet.

Foreningen krever at regjeringen i løpet av inneværende stortingsperiode bevilger 2.000 varig tilrettelagte arbeidsplasser, skriver ASVL på sin hjemmeside.

(©NTB)

05.06.2019 kl. 22:36
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.