Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Lübbe tok sin tiende Paralympics-medalje

PARALYMPICS I TOKYO: Ann Cathrin Lübbe har deltatt i fem Paralympics. I dag sikret hun sin tiende medalje, med hesten La Costa Majlund.

– Jeg ville ha den bronsemedaljen, det kan jeg si. Den skulle være min, uttaler Lübbe i en nyhetsmelding fra Idrettsforbundet etter prestasjonen.

– Olympiatoppen legger ekstremt mye penger og ressurser i oss, så vi skal jammen meg også vise at vi kan, legger hun til.

Siden debuten i Sydney 2000, har Ann Cathrin Lübbe deltatt i alle Paralympics bortsett fra i London 2012. Det har gitt totalt ti medaljer i henholdsvis Sydney, Athen, Beijing, Rio de Janeiro, og nå i Tokyo.

En annen veteran i dressurridning er Jens Lasse Dokkan. Med hesten Aladdin tok han i land to fjerdeplasser. Dokkan er den eneste rytteren i verden som har deltatt i alle Paralympics siden dressurridning ble offisiell gren i 1996.

30.08.2021 kl. 22:17
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.