Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Nå kan du lære å seile

Vil du lære å seile? Nå har du sjansen – om du kaster deg rundt og og er rask som en vind.

Onsdag 24. juni klokka 17 er det nemlig klart for kurs i paraseiling på Bygdøy i Oslo. Og det er fortsatt ledige plasser, forteller prosjektleder Hedda Sørensen.

Bilde av seilbåter på vannet.

Illustrasjonsfoto: Colourbox

– Målet med kurset er å skape seilere som føler mestringsglede og seilglede over tid. Selvsagt ønsker vi også å rekruttere flere paraseilere som kan stille i regattaer, sier Sørensen.

Det er KNS – Kongelig Norsk Seilforening som arrangerer kusrset med støtte fra Norges Seilforbund (NSF) og organisasjonen Vindskift.

Kurset er tilrettelagt for personer med fysiske funksjonsnedsettelser, og vil foregå ved Bydøy sjøbad.

– Du trenger ingen ferdigheter eller erfaring med seiling for å bli med på kurs. Vi tar deg som du er, og så tar vi dere videre derfra, sier Sørensen.

Ikke trenger du noe eget utstyr heller. Kle deg fornuftig for å være på sjøen, så stiller arrangørene med båt og alt annet man trenger. Kurset disponerer to tilrettelagte båter som skal gjøre det mulig for rullestolbrukere med ulik grad av bevegelighet å være med på kurs.

Kurset som starter onsdag, er det første ordinære i det som er ment å bli et varig tilbud.

Kursavgiften er 1000 kroner, i tillegg til medlemskontingenten i KNS, som er 1800 kroner for voksne, 570 kroner for ungdom fra 19–25 år og 34 kroner for barn og unge opp til 19 år.

Har du spørsmål eller vil melde deg på kurset, sender du en e-post til ​hedda.s.vindskift@gmail.com.

22.06.2020 kl. 10:28
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.