Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Nærbilde av mennesker som løper på en friidrettsbane.
AKTIVITET: Innlandet friidrettskrets ønsker å nå ut til flere med tilbud om parafriidrett. Lørdag 25. mars er du invitert til å bli bedre kjent med mulighetene. (Illustrasjonsfoto: Shutterstock, NTB)

Nå kan du prøve deg på friidrettsbanen

Kan parafriidrett være noe for deg? Innlandet friidrettskrets inviterer til en samling der du får mulighet til å prøve.

Handikapnytt
Publisert 08.03.2023 14:47

Lørdag 25. mars, fra klokka 11.00:  Rekrutteringssamlingen i Stangehallen sør for Hamar retter seg ikke bare mot fremtidige parautøvere, men mot alle med syns- eller bevegelsesnedsettelse som kunne tenke seg å prøve ut nye måter å holde seg i aktivtet på.

Lavterskeltilbud

– Jeg tror det er et uutnyttet potensial. Mange med funksjonsnedsettelse vet ikke at parafriidrett kan være noe for dem, sier Marutz Kåshagen, som jobber i Innlandet friidrettskrets for å løfte paraidrett.

Han understreker at målet med samlingen er å gi folk muligheten til å gjøre seg kjent med aktiviteter, utstyr og muligheter – ikke nødvendigvis at de skal begynne med friidrett.

– Dette er et lavterskeltilbud, sier han.

Møt utøvere

På samlingen får du mulighet til å teste utstyr og få gode råd og tips. Flere av de beste utøverne i landet kommer for å dele erfaringer og vise hvordan de trener. Du får møte blant andre landslagsutøver Skjalg Kongsund og Kenneth Heggedahl og Sander Hegny fra Oslo.

Om du vil være med, kan du ta kontakt med Runar Steinstad (tlf. 936 40 978, e-post: runar.steinstad@friidrett.no) eller Mauritz Kåshagen (tlf. 954 82 003, e-post: mauritz.kashagen@friidrett.no)


Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.