Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Nav skal hjelpe staten med å finne funkiser

Kommunal- og moderniseringsdepartementet og Nav Oslo har inngått en avtale om et nytt tilbud som skal hjelpe staten med å nå målet om at fem prosent av alle nyansatte skal være funksjonshemmede eller ha hull i CV-en.

Det skriver magasinet Velferd.

Avtalen innebærer at Nav-kontoret på St. Hanshaugen skal være inngangsporten for alle statlige virksomheter i Oslo som vil rekruttere nye medarbeidere.

De skal gi råd og bistå med å finne aktuelle kandidater blant Navs brukere som er i målgruppen for inkluderingsdugnaden, i samarbeid med andre Nav-kontorer i Oslo.

At fem prosent av alle nyansatte i staten skal ha nedsatt funksjonsevne eller ha hull i CV-en er et av tiltakene i Inkluderingsdugnaden, som regjeringen lanserte i fjor.

Les mer om inkluderingsdugnaden: REGJERINGEN SATSER PÅ Å FÅ FLERE FUNKSJONSHEMMEDE UT I JOBB

08.02.2019 kl. 11:41
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.