Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

«Nesten litt svimmel» etter seier i superkort løype

(NTB:) Vilde Nilsen befestet sin posisjon som verdenscupleder i paralangrenn med seier på den seks kilometer lange kortdistansen i tyske Altenberg onsdag. 

Tromsøværingen vant med hele 27 sekunder foran russiske Ekaterina Rymuantseva. Etterpå takket hun utstyret.

– Jeg hadde veldig gode ski som gled godt inn i utforbakker og på flatene, selv om det er litt spesielt å gå runde på runde, sa verdenscuplederen.

– Med ti runder på 600 meter blir du nesten litt svimmel, og jeg kjente det i hofter og rygg mot slutten. Men med gode ski og strålende sekundering gikk det veldig bra til slutt.

Nilsen, som nylig fikk pris på idrettsgallaen som årets kvinnelige parautøver, ble tidligere denne uken nummer to på sprinten i Dresden.

Birgit Skarstein gikk onsdag inn til tredjeplass på 5-kilometeren for sittende på en dag hvor kroppen kjentes litt tung.

Den amerikanske duoen Oxana Masters og Kendall Gretsch la beslag på de to øverste plassene.

Norske Thomas Oxaal ble nummer ti på 6-kilometeren for menn i Altenberg onsdag.

15.01.2020 kl. 16:17
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.