Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Ny generalsekretær i Blindeforbundet

Norges Blindeforbund har ansatt Per Inge Bjerknes (41) som ny generalsekretær. Det opplyser forbundet i en pressemelding.

Bjerknes er utdannet statsviter og kommer fra en stilling som spesialrådgiver i Viken fylkeskommune.

Portrettfoto av Per Inge Bjerknes.

Per Inge Bjerknes er Blindeforbundets nye generalsekretær.

Han har lang erfaring fra politikken, blant annet som fylkesvaraordfører for Senterpartiet i Østfold.

– Den viktige rollen Blindeforbundet har i samfunnet, og i livet til enkeltmennesker og deres familier, motiverer meg veldig, uttaler den påtroppende generalsekretæren i pressemeldingen.

– Jeg trives med å jobbe i skjæringspunktet mellom politikk og fag, og å bygge et felles lag med både tillitsvalgte og ansatte. Organisasjonen har oppnådd mye, men har ambisjoner om å oppnå mer fremover, og det har jeg lyst til bidra i, fortsetter han.

Per Inge Bjerknes er selv blind og har alltid hatt et forhold til Blindeforbundet og til organisasjonens interessepolitikk.

– Jeg er glad i å synge og spille gitar, og har underholdt i fylkeslaget i Østfold og det håper jeg å kunne gjøre mer av, ved siden av arbeidet som generalsekretær, lover den påtroppende generalsekretæren.

Per Inge Bjerknes tiltrer i stillingen 1. januar 2021.

***

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at Per Inge Bjerknes er mangeårig omgangsvenn med Handikapnytts redaktør Ivar Kvistum.

26.06.2020 kl. 11:22
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.