Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Oslo bystyre skal ha ny høring om helsehusene 13. mars

(NTB:) Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) må svare på hva byrådet har gjort de siste årene som har ført til den dårlige situasjonen ved Oslos helsehus.

13. mars blir det høring i Oslo bystyre om helsehusene, skriver NRK. Det skjer etter mye kritikk av forholdene ved helsehusene.

Det var høring om helsehusene 30. januar, men opposisjonen hadde ikke fått innsyn i dokumenter de hadde bedt om og varslet allerede da at det ville bli ny høring.

Helsepolitisk talsperson Hassan Nawaz i Oslo Høyre sier til NTB at de har kalt inn til høringen for å få avdekket alle sider av saken.

– Det er Raymond Johansen som har det øverste ansvaret for kommunens virksomhet og budsjetter. Vi opplever saken så alvorlig at vi ber byrådslederen svare for seg om de kritikkverdige forholdene ved helsehusene, sier Nawaz.

Nylig avslørte NRK det pårørende mener er grov omsorgssvikt, lav bemanning og lite legetilsyn på helsehus i landet.

(©NTB)

22.02.2023 kl. 09:10
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.