Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Para-VM: Norsk femteplass i diskos

Ida Nesse tok en femteplass søndag i kvinnenes diskosfinale F64 i verdensmesterskapet i para-friidrett, som nå arrangeres i Dubai. 

– Det stemte ikke teknisk i dag. Det kokte litt utpå der med en times forsinkelse i programmet. Så jeg presterte dessverre langt fra mitt beste i dag, uttaler Ida Nesse til friidrett.no.

Onsdag får hun en ny sjanse, da i kulestøt.

Mandag morgen ble Ida-Louise Øverland nummer fem med 13.37 i sitt heat på 100 meter T47 under Para-VM i Dubai i dag. Det var de to beste i hvert heat sammen med to tider som gikk til finale, ifølge en Twitter-melding fra Norges Friidrettsforbund.

Søndag var den første konkurransedagen i VM der de norske utøverne er i ilden. Den andre av dem, Salum Kashafali tok seg greit videre fra forsøksheatet på 100 meter i T12. Dermed avanserte han til mandagens kvartfinale på dagens beste tid.

– Det kjentes greit ut. Jeg løp langt fra maks og slakket veldig på slutten. Nå gleder jeg meg til neste løp, sier Salum til friidrett.no.

11.11.2019 kl. 09:15
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.