Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Ridderrennet jubler for statsbudsjettet

– Vi har jobbet lenge med å få på plass grunnfinansieringen. Dette er stort for oss i foreningen Ridderrennet som nå kan satse på videre utvikling.

Det sier generalsekretær Anne-Kristin Wadahl i en pressemelding etter at budsjettavtalen mellom regjeringspartiene og Fremskrittspartiet har sikret to millioner kroner på statsbudsjettet til Ridderrennet.

Dermed får Ridderrennet arbeidsro og trygghet for å planlegge videre og fornye det tradisjonsrike arrangementet.

– Denne fantastiske nyheten gir oss enda et løft. Pengene betyr utrolig mye for oss, men minst like viktig er anerkjennelse av vårt arbeid sier Anne-Kristin Wadahl.

Ridderrennet har eksistert siden 1964. De startet som et skirenn for blinde, men har utviklet seg til å bli verdens største vintersportsuke for personer med fysiske funksjonsnedsettelser. I år ble arrangemententet avlyst på grunn av koronasituasjonen.

Fremskrittspartiets stortingsrepresentant fra Oppland, Morten Ørsal Johansen, peker på Riderrennets betydning for langt flere enn dem som deltar.

– For regionen vår bidrar Ridderrennet til viktig lokal verdiskaping i form av turisme og arbeidsplasser, sier han.

04.12.2020 kl. 09:42
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.