Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Saltvik Pedersen vant med knapp margin – karrierebeste for Valø Balchen

(NTB:) Parautøveren Jesper Saltvik Pedersen er ubeseiret i alpinverdenscupen denne sesongen, men fikk hard motstand i Sveits torsdag.

Saltvik Pedersen vant storslalåmrennet med seks tideler til Italias Rene de Silvestro. Sistnevnte var to tideler kjappere enn den formsterke nordmannen i annen omgang.Vestlendingen Saltvik Pedersen står med ni seirer av ni mulige hittil i årets verdenscupsesong. Det er en rekke det står respekt av.

I den samme klassen for sittende utøvere ble det femteplass til Magnus Valø Balchen torsdag. Det er det beste han har oppnådd hittil i karrieren.

Balchen hadde 14,21 sekunder opp til landsmannen på toppen av pallen.

– Magnus flytter grenser. Han har fått mer erfaring siste årene, og har jo en meget god lagkamerat i Jesper. Magnus har pallen innen rekkevidde i fremtiden, sier en fornøyd landslagstrener Hans Blattmann til NTB.

12.01.2023 kl. 18:24
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.