Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Scandic sponser rullestolhåndball

Scandic Hotels Norge har inngått en avtale med Norges Håndballforbund (NHF) om å være hovedspons for landslaget i rullestolhåndball fra årsskiftet. Avtalen ble signer t mandag. 

Prosjektleder for inkludering i NHF, Eva Skei, er svært glad for sponsoratet, som hun sier vil gi et løft for både spillere og ledere rundt rullestollandslaget.

– Vi har ambisjoner om å bygge et landslag som kan delta og hevde seg i internasjonale turneringer og mesterskap. Målet må være at rullestolhåndball skal bli en del av Paralympics og at vi får delta der, sier hun i en pressemelding.

Tine Birkeland Westby er irektør for marked, merkevare og kommunikasjon i Scandic Norge. Hun framholder at Scandic bruker sponsoratene sine til å fronte verdier selskapet selv synes er viktige.

– Alle som ønsker å drive med idrett bør få drive med idrett, og for oss er det viktig å bruke påvirkningskraften vår til å skape en mer åpen og likestilt idrett for alle, sier hun.

12.12.2023 kl. 18:47
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.