Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Skal vi danse utfordrer igjen

I fjorårets sesong stjal Birgit Skarstein showet da hun ble historiens første deltaker med rullestol i underholdningsprogrammet «Skal vi danse» på TV2. Også i årets sesong utfordrer programmet konvensjonene.

BYR OPP: Joakim Kleven (t.v.) og Benjamin Jayakoddy danser sammen. (Foto: Espen Solli, TV2)

For første gang i programmets norske historie skal nemlig to av samme kjønn danse sammen i konkurransen. Influenser og filmskaper Joakim Kleven får Benjamin Jayakoddy som dansepartner.

– Jeg kan ikke tro at jeg er med på dette! Jeg har alltid drømt om å være med på «Skal vi danse», og hatt en enda større drøm å få lov til å danse med en mann, og Benjamin er den perfekte dansepartner! sier han i en pressemelding fra TV2.

– I år er vi stolte av at vi kan by på et dansepar bestående av to menn som skal danse sammen. «Skal vi danse» skal være mer enn «bare» et underholdningsprogram, vi ønsker også å representere mangfold og bane vei for toleranse. Vi er utrolig glade for at Joakim Kleven og hans dansepartner Benjamin Jayakoddy har vært pådrivere for at vi i år får vårt første mannlige dansepar i «Skal vi danse», sier programdirektør Kathrine Haldorsen i TV2.

Premieren på årets sesong av «Skal vi danse» er lørdag 28. august.

11.08.2021 kl. 09:28
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.