Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Skytter satser mot utsatt Paralympics

Paralympics i Tokyo er utsatt til 2021. Skytteren Kristbjørg Dale Bolstad sier til Sunnmørsposten at hun er i sitt livs form og hadde gledet seg til å delta. Nå satser hun videre for å komme seg til Japan om et år i stedet.

– Jeg ser at jeg har hevet nivået mitt i alle grener jeg er med i. Det er kjempemoro. Da føler jeg at jeg ikke kan slutte nå, sier skytteren fra Sykkylven til avisen.

Kristbjørg Dale Bolstad fyller 60 år om ikke lenge, og vurderte å legge opp dersom hun ikke hadde klart å kvalifisere seg til Paralympics i år.

22.04.2020 kl. 09:12
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.