Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Slik finner du noe å gjøre i Trondheim

Etter to år med pandemi og nedstengning, mener kultur- og idrettslivet i Trondheim at det er på tide med en påminnelse om alt det spennende og morsomme det går an å holde på med.

Derfor inviterer kulturenheten i kommunen, Trøndelag idrettskrets, idrettsrådet i Trondheim og Trondheim Spektrum til det de kaller en «FinnFramFest».

Begivenheten finner sted i Tronheim Spektrum søndag 19. juni. Rundt 80 ulike aktører står klare til å ta imot publikum.

Gratisarrangementet skal speile byens mangfoldige friluftsliv, og arrangørene ønsker å få fram at her er det noe for alle, uansett funksjonsnivå, interesser, alder og nasjonaliteter.

Det blir også et program fra scenen hvor blant andre Sandra Lyng og Marco Elsafadi vil snakke om utfodringen med psykisk helse som mange særlig unge mennesker står overfor.

14.06.2022 kl. 08:48
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.