Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Torstein Lerhol går til Medvind Assistanse

Torstein Lerhol (34) er ansatt som avdelingsleder i Medvind Assistanse, med ansvar for region øst. Han kommer fra en stilling som avdelingsleder Stendi Assistanse.

Portrettfoto av Torstein Lerhol.

Torstein Lerhol.

– Dette er en spennende mulighet til å bygge opp region øst, og noe jeg ikke kunne si nei til. Nå ser jeg frem til å suse videre sammen med Medvind Assistanse, som består av en uformell og faglig kompetent gjeng, sier Lerhol i en pressemelding.

Medieprofilerte Torstein Lerhol er utdannet lektor med mastergrad i historie. Han har har i en årrekke vært kommune- og fylkestingspolitiker for Senterpartiet.

Medvind Assistanse AS er et norskeid selskap som leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til mennesker med funksjonsnedsettelse. Lerhol begynner i den nye jobben 1. juni.

Les også: SE TORSTEIN PUSHE EGNE GRENSER I CANADAS VILLMARK

09.04.2021 kl. 16:26
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.