Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Bilde av de tre innfelt på bilde av fasaden på det nye bygget.
FEIRING: Generalsekretær Vibeke Marøy Melstrøm, visegeneralsekretær Ståle Bratlie og arbeidende styreleder Jan Kåre Stura kunne feire åpningen av nybygget. (Foto: Ståle Felberg)

Uloba åpnet nytt signalbygg

Målet er at den nye storstua til Uloba skal bli Norges fremste kompetansesenter på BPA som likestillingsverktøy.

Britt Knutsdatter Arnhøy
Publisert 17.10.2022 17:44

Ulobas nye bygg i Drammen er på 1500 kvadratmeter, og dermed er Ulobas storstue i Drammen på til sammen 5500 m2.

Det første spadetaket ble tatt 4. januar 2021, og mandag 17. oktober kunne en glad og takknemlig generalsekretær Vibeke Marøy Melstrøm ønske medlemmer og andre inviterte velkommen til åpning av den nye delen av Ulobas bygg i Drammen.

Der vil de videreutvikle og skape Norges fremste kompetansesenter på BPA som likestillingsverktøy. 

Medlemmer, allierte og ansatte

– Målet med det nye signalbygget bygget vårt er å skape en fysisk og digital møteplass for funksjonshemmedes likestillingskamp. Dette er bygget medlemmene våre fortjener, og som de ansatte trenger. Vi skylder medlemmene våre en stor takk for alt vi har fått til i løpet av våre første 30 år, sier Vibeke Marøy Melstrøm.

Hun understreker at det er viktig å kunne tilrettelegge for de administrativt ansatte.

Bilde av resepsjonen.

VELKOMMEN: Ny resepsjon møter besøkende i det nye bygget.

– Bygget, møterommet og arbeidsplassene er tilpasset den digitale arbeidshverdagen vi nå befinner oss i, sier Melstrøm.

BPA-debatt

Uloba benyttet anledningen til samtidig å lansere jubileumsboken «Spydspissen – I front for et likestilt samfunn», historien om menneskene som fant sammen i et felles prosjekt: Borgerstyrt personlig assistanse. (Brukerstyrt personlig assistanse)

På åpningsdagen ble bygget også innviet med konferanse om BPA, med fersk statistikk og politikerpanel som debatterte fremtidens BPA.


Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.