Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Ulset skal styrke paraidretten i Møre og Romsdal

Paralangrennsløper og -skiskytter Nils-Erik Ulset er ansatt som fagkonsulent for paraidrett i Møre og Romsdal idrettskrets. Det skriver Aura Avis.

Ulset har deltatt i fem Paralympcis og har 10 individuelle medaljer. I 2018 mottok han den prestisjetunge Egebergs Ærespris for innsatsen.

Til Aura Avis sier Ulset at han ønsker å nå ut til mennesker med skjulte funksjonsnedsettelser. 

– Jeg synes at en viktig, men ofte glemt gruppe er personer med skjulte funksjonsnedsettelser. Idrettsglede for alle er jo visjonen til norsk idrett og da er det en selvfølge at alle som vil drive med idrett skal få mulighet, sier han til avisen.

Rekruttering, kompetanseheving og informasjon blir hovedpunkter i Ulsets nye jobb.

– Mange klubber i Møre og Romsdal har allerede et godt opplegg, mens andre har en vei å gå. Mitt overordnede mål er å komme dit at alle klubber opparbeider en kompetansen som gjør at de kan ta imot og legge til rette for parautøvere på egen hånd, sier han.

25.03.2020 kl. 08:48
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.