Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

14 millioner til prosjekter for funksjonshemmede

(NTB:) 31 prosjekter som skal gjøre samfunnet mer tilgjengelig for funksjonshemmede, har fått 14 millioner kroner i støtte av Kulturdepartementet.

– I løpet av livet vil mange av oss oppleve å få nedsatt funksjonsevne. Det handler for eksempel om å kunne få med seg rullestol eller barnevogn dit man ønsker, men også om god informasjon på kollektivtrafikk når syn og hørsel svikter. Universell utforming gjør hverdagen bedre for alle og er helt vesentlig for at vi skal ha et inkluderende samfunn, sier kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap) i en pressemelding.

De 14 millioner kronene er fordelt på ulike prosjekter, fra kollektivtrafikk, friluftsliv, digitalisering og bygningsteknikk til utdanning.

– Det er viktig for regjeringen at så mange som mulig skal leve så selvstendig og fritt som mulig, sier Trettebergstuen.

(©NTB)

10.05.2022 kl. 11:55
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.