Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Personvern

Handikapnytt.no benytter cookies (informasjonskapsler) fra Google Analytics (_gid, _ga, _gat) for å måle trafikken på artikler og annonser. Informasjonskapslene registrerer IP-adresse og gir informasjon om hvordan besøkende beveger seg rundt på nettsiden. Det kan være statistikk om hvor mange som besøker Handikapnytt.no, hvor lenge besøket varer, hvilke sider som leses etc. IP-adresser og bevegelsesmønster blir aggregert av Google før vi får tilgang til informasjonen. Det vil si at vi ikke kan knytte informasjon om bruken av nettstedet til enkeltpersoner.
Også Facebook og Twitter legger igjen cookies på siden i som brukes til å kartlegge lesernes deling av innhold på deres plattformer.

Du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler. (Lenke til Nettvett.no)

Handikapnytt.no bruker publiseringsløsningen WordPress, levert og tilrettelagt for oss av Sorenso AS.

Handikapnytt.no krever ingen pålogging, men om du registrer deg som mottaker av vårt nyhetsbrev, lagres vi din e-postadresse hos en tredjepart: nyhetsbrevtjenesten Mailchimp. Handikapnytt kan lese statistikk om leseradferden på nyhetsbrevet. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev-tjenesten.

Deler du artikler fra vårt nettsted på Facebook og Twitter via dele-knapper på artikkelnivå, vil nettleseren overføre data og personopplysninger om brukeren til det sosiale mediet. Dette kan være data og tidspunkt for besøket, url til adressen som besøkes, IP-adresse, valg av nettleser og operativsystem. Handikapnytt har ingen kontroll med eller ansvar for hvordan sosiale medier bruker personopplysningene de samler inn.

Handikapnytt.no inviterer leserne til å støtte oss frivillig gjennom Vipps. Informasjonen om gaver som gis på denne måten, vil bli registrert i Norges Handikapforbunds regnskapssystem og behandles i henhold til regnskapsloven og NHFs retningslinjer for personvern.

Fyller du inn skjemaet for å bestille et abonnement, blir opplysningene oversendt Norges Handikapforbund og lagret i NHFs medlemsregister. Der er de underlagt forbundets retningslinjer for personvern. Handikapnytt.no lagrer ikke denne informasjonen.

Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.