Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Om Handikapnytt

Handikapnytt utgis av Norges Handikapforbund (NHF). Papirmagasinet har seks utgaver i året og sendes til alle medlemmer i Handikapforbundet. Vi leses også av fagmiljøer, politikere, media og andre interesserte. Handikapnytt.no bringer oppdaterte nyheter, aktuelle reportasjer og debattstoff.

I begge våre kanaler tar vi opp temaer som omhandler funksjonshemmedes liv, levekår og likestilling. Sentrale emner er tekniske hjelpemidler, brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og kampen for et universelt utformet samfunn.

Vår redaksjonelle linje skal bygge opp under NHFs arbeid for et samfunn for alle, der ingen utestenges eller diskrimineres

Handikapnytt er medlem av Fagpressen og redigeres i tråd med Redaktørplakaten og pressens Vær varsom-plakat. Papirutgaven har et godkjent opplag på 12.260 eksemplarer.

Ansvarlig redaktør:

Helge Olav Haneseth Ramstad

Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.