Nyhetsbrev
Søk
Alle saker

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

30-åring tiltalt for seksuelt overgrep på institusjon

(NTB:) En 30 år gammel mann er tiltalt for å ha misbrukt sin stilling til å skaffe seg seksuell omgang med en av beboerne på en institusjon i Rogland.

Hendelsen skal ha skjedd i et bofellesskap for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser i desember 2021, skriver Stavanger Aftenblad.

Fornærmedes bistandsadvokat, Monica Solberg-Leinebø, sier til at hennes klient er svært lettet over at det er tatt ut tiltale i saken.

Tre dager er satt av til rettssaken i Sør-Rogaland tingrett. Strafferammen er seks års fengsel. Tiltaltes forsvarer, advokat Anne Kroken, sier at mannen tar tiltalen svært tungt.

– Tiltalte har forklart seg for politiet, og han vil forklare seg for retten. Utover det har jeg ingen kommentarer på nåværende tidspunkt, sier Kroken.

(©NTB)

06.03.2023 kl. 17:51
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.