Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Ærespris til Karin Andersen

SVs stortingsrepresentant Karin Andersen tildelt Norsk Forbund for Utviklingshemmedes ærespris for sitt mangeårige engasjement for et samfunn med likestilling for alle.

Portrettfoto av Karin Andersen

Karin Andersen. (Arkivfoto: Ivar Kvistum)

Prisen ble delt ut på NFUs landsmøte i helgen.

– Går en gjennom Stortingets nettsider, så vil en finne at Karin Andersen er den stortingsrepresentanten som har fremmet flest saker og rettet flest spørsmål om uheldige sider ved politikken overfor mennesker med utviklingshemning, heter det i begrunnelsen for tildelingen.

Karin Andersen skriver på Twitter at hun er både stolt og glad for prisen, og at et er en ære å få jobbe tett med NFU.

– Dette handler om at alle skal være likestilte i samfunnet, bli respektert og kunne delta som andre. Så selvsagt, og så vanskelig. Vi må bare stå på, skriver Andersen.

16.03.2021 kl. 09:27
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.