Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Annette Jensen ny leder i HBF

Annette Jensen (43) fra Kristiansand er valgt til ny leder for Handikappede Barns Foreldreforening (HBF) på foreningens digitale årsmøte søndag.

Hun overtar vervet etter Elin J. Langdahl, som har ledet foreningen de siste fire årene.

Økonomiutdannede Annette Jensen har vært lokallagsleder i HBF i Agder i flere år, og hun har dessuten et engasjement ved Norges Handikapforbunds regionkontor på Sørlandet. Hun er mamma til Maximilian (13).

– Alle barn, også våre, har en plass i samfunnet og det er vi som voksne som må gi dem denne muligheten. Vi voksne må bane vei for inkludering og gå foran å si at våre barn skal med! Det er vi som må fortelle samfunnet at nærskolen skal være for alle, at alle har rett på en meningsfull fritid, venner som banker på døren og mulighet til å en best mulig fremtid, sa Annette Jensen i hilsningstalen sin til årsmøtet.

HBF er en landsforening inn under Norges Handikapforbund som i 30 år har arbeidet for barnets og familienes beste, uavhengig av diagnoser.

Dette er det nye styret i HBF:
Leder: Annette Jensen
Nestleder: Karl Haakon Sævold
Økonomiansvarlig: Fowzia Hassan Finstad
Styremedlem: Håvard Ravn Ottesen
Styremedlem: Celina Sjøberg
Styremedlem: Trine Sumstad Wigtil
Varamedlem: Ragnar Skaug
Varamedlem: Tine Lillemoen Asklund
Varamedlem: Shahram Ariafar

11.04.2021 kl. 19:45
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.