Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Åpner havfiske for rullestolbrukere

Reiselivsbedriften Ankeret Brygge på Fosen i Trøndelag er i gang med å bygge om og tilpasse en båt som gjør at også rullestolbrukere får mulighet til å delta på havfiske og opplevelsesturer langs kysten.

– Vi ønsker å gjøre en spesiell opplevelse som havfiske tilgjengelig for alle, sier Richard Leikvang ved Ankeret Brygge til avisen Fosna-Folket.

Båten blir utstyrt med rampe, samt sikringsutstyr for to rullestoler. Målet er at den skal bli ferdig nå på forsommeren.

Nyheten fra opplevelsessenteret i Ørland kommune får tommelen opp hos forbundsleder Tove Linnea Brandvik i Norges Handikapforbund. 

– Det er utrolig kjekt at reiselivsaktører tilrettelegger sine produkt slik at alle kan benytte disse. Dette er fremtidsrettet utvikling av det lokale reiselivet, sier hun til Fosna-Folket.

15.05.2020 kl. 09:25
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.