Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Birgit Skarstein pryder KKs forside

Den profilerte toppidrettsutøveren, politikeren og rullestolbrukeren Birgit Skarstein er på coveret av ukebladet KK denne uken.

«Jeg vil vise frem arrene. Jeg vil vise at vi er best sammen når vi kan komme frem med både våre sterke og våre svake sider. Og jeg vil vise at tross alle ytre ulikheter er vi først og fremst en del av det samme fellesskapet», skriver Skarstein om forsiden på Facebook.

«Neste gang en person med rullestol er på coveret er kanskje ikke lammelsen tema en gang. Målet er å komme dit», legger hun til.

Birgit Skarstein driver med langrennspigging om vinteren og roing om sommeren. Hun ble først kjent for offentligheten som deltaker i tv-serien «Ingen grenser». Skarstein er også bystyrepolitiker for Arbeiderpartiet i Oslo.

Klikk her for å lese KKs intervju med Birgit Skarstein (ekstern lenke).

05.01.2019 kl. 11:49
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.