Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Britisk pris til Navs førstevalg

Førstevalget blant Navs prisforhandlede aktivrullestoler i posten lett rullestol med fastramme og fast benstøtte, har vunnet en pris i Storbritannia.

Det er aktivstolen Quickie Nitrum (bildet) fra Sunrise Medical som nå kan smykke seg med utmerkelsen «Retailers’ choice of the year 2020» (Forhandlernes førstevalg 2020).

Bilde av en Quickie Nitrum

Foto: Sunrise Medical

Kåringen er i regi av av det britiske bransjemediet THIIS, som dekker hjelpemiddel- og tilgjengelighetsbransjen i Storbritannia.

Quickie Nitrum er det letteste, justerbare aluminiumsstolen på markedet med sine 5,2 kg. Dette er kombinert med individuelle tilpasningsmuligheter og fininnstilling for å skape den mest energieffektive stolen som Quickie noen sinne har produsert, heter det i vurderingen.

Det kåres vinnere i en lang rekke produktkategorier. Quickie Nitrum er det eneste produktet blant vinnerne som er prisforhandlet i Norge.

Også de elektriske rullestolene Sango fra Dietz Power har vunnet heder i konkurransen. Stolene forhandles i Norge av Vemund Larsen, og er prisforhandlet i posten for stoler med motorisert styring og begrenset utebruk med senterdrift og elektrisk tilt.

Dette er solide stoler og velbygde stoler som mange synes ser bra ut, ifølge vurderingen som er gjengitt i magasinet THIIS.

11.01.2021 kl. 16:08
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.