Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Drosjesjåfør nektet å ta med rullestolen

Da drosjen kom for å hente den 17 år gamle jenta som skulle på skoletur til Oslo, nektet sjåføren å ta med rullestolen hennes. Dermed måtte stefaren hennes ta seg fri fra jobben for å kjøre henne.

17-åringen fra Nes på Romerike har brukket ryggen etter en rideulykke. Dermed hadde hun fått rekvirere drosje og låne en rullestol for å kunne delta på skoleturen, skriver lokalavisen Raumnes.

Transportselskapet Konsentra, som koordinerer transportoppdrag for offentlig sektor i Akershus, beklager hendelsen overfor avisen og skal ta en samtale med sjåføren. Selskapet presiserer at slikt ikke skal skje.

15.05.2018 kl. 11:00
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.