Nyhetsbrev
Søk

Søket må inneholde minst 3 tegn.

Denne artikkelen er skrevet ut fra Handikapnytt.no. Der finner du mer spennende innhold som dette. Artikkelen er opphavsrettslig beskyttet og må ikke viderepubliseres uten avtale.

Duket for Funkfest i Oslo

I dag, 7. november, innledes den årlige Oslo Funkfest, i regi av Norges Handikapforbund Oslo. Den årlige mini-festivalen byr på arrangementer der kulturopplevelser og rettighetskamp går hånd i hånd.

På Sentralen kl. 18.00 vises den danske dokumentarfilmen «Naturens uorden», som er regissert av journalist og komiker Jacob Nossell. Filmen tematiserer sorteringssamfunnet. Den følger Nossell, som har CP, når han prøver å få satt opp en forestilling om sitt eget liv på Det Kongelige Danske Teater.

Teaterregissør Kjersti Horn holder en innledning før filmen vises.

Mandag 11. november kl. 18.inviterer Oslo Funkfest til en utstilling med fotografene fra boken «Hva har du under klærne?» på Kutlurhuset. Bildene er tatt av Salamatu Kalamara  og er opprinnelig publisert i bokform. De viser mennesker med ulike funksjonsnedsettelser og hvordan de forholder seg til sin egen kropp.

Skjønnhetsidealer og forhold til kropp blir også tema for en samtale i forbindelse med visningen. Foruten fotografen selv deltar mangfoldskonsulent Sadia Iqbal og Ida Dignes fra Norges Handikapforbunds Ungdom.

Du leser mer om Oslo Funkfest ved å klikke her (ekstern lenke).

07.11.2019 kl. 11:21
Norges Handikapforbund
Pressens Faglige Utvalg
Fagpressen

Hei. Takk for at du besøker Handikapnytt.no. Det er annonsene på siden som gjør det mulig å drive nettstedet. Derfor må du slå av adblock-funksjonen din for å få se innholdet. Takk for forståelsen og ha en fin leseopplevelse.